1523978.jpg

Nyt on asiat näin että päätin väkertää bannerin että voisin mainostaa ja että saisin mahdollisesti lisää lukijoita. Pistän sen tähän näytille että jos joku haluaisi jostain syystä auttaa minua urakassa ja laittaa tuon kuvatuksen omille sivuilleen, foorumille tai mihin nyt vain itse keksii. En jaksa selittää miten tämä käytännössä tapahtuu. Osittain en edes osaa koska olen käyttänyt kotisivuja tehdessä vain joitain outoja ohjelmia joten en html-koodeista ole ihan varma. Sen verran voin selostaa että foorumeille kuvan saa esim. allekirjoitukseensa kun ensin tuikkaa sen vaikka photobuckettiin tai muulle vastaavalle (ei ihq galtsuun tai iik2:een tms.) ja sen jälkeen lisää tämän koodin:

[url=nettisivun osoite*][img]kuvan osoite**[/img][/url]

*tässä tapaukssa http://itkis.vuodatus.net/           **esim. http://i12.photobucket.com/albums/a245/ItkevaEnkeli/Blogbanneri.jpg

Eli tuossa harvinaisen epämääräinen selitys. Älkää pelätkö, en rupea opettajaksi. Jos haluatte päästä helpolla niin tehkää näin, kopioikaa tämä foorumille joko allekiroitukseen tai itse viestiin:

[url=http://itkis.vuodatus.net/][img]http://i12.photobucket.com/albums/a245/ItkevaEnkeli/Blogbanneri.jpg[/img][/url]

Näin autatte minua urallani helposti ja teette päivän hyvän työn. : D